mandag 7. desember 2009

8. Desember


Tenk hvor fort tiden går, nå nærmer det seg jul med stormskritt... Det er bare 16 dager igjen til julen ringer inn... Dette året har gått kjempe fort. Skremmende fort. Syns det nettopp var nyttårsaften eg, men nå er det jammen meg nyttår igjen! 16 små dager igjen til den store dagen kommer, det er en kjempe fin dag, men masse god mat, koselig selskap med familie, god lukt i huset, gaver (men det er nå ikke noe viktigt), lys og varme, en tur på gravbakken før middagen skal fortæres!!!!

Det er da 15 dager til jeg og Amanda drar hjem til Voss, blir koseligt og komme hjem en tur. Og så fikk jeg vite i går at besto (bestemor & oldemor) også skal være sammen med oss på julaften :) Blir så koseligt atte ;)


Telefonen sto IKKE i ro i det hele tatt i går, var det ikke ang jobben så kimte det inn telefoner og meldinger med gratulasjoner på dagen (25)...
Snakka med ei venninne og det var en gutt på 11 år så hadde sagt til henne "når du er 50 er du halvdau". Men det stemmer jo det i grunnen, det går jo bare nedover med alt da... *gjør det ikke?*

Nei, nå kaller jobben her. Må springe til buss & t-bane... er heldigvis ferdig litt tidlig i dag :) :) ca 13.30 :) I morra begynner jeg 0930 og er ikke ferdig før kl 1700. ja det er ikke så ille når man tenker på timene sånn sett, men det virker så mye mer når man begynner sent på jobb og slutter sent.... ARG! men blir nå litt cash ut av det!!!!!

Da må dere ha en strålende dag videre :)

-klem-

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar